Първият голям трансфер във времето на COVID-19

Пари Сен Жермен и Интер Милан са обявили сделка с Мауро Икарди. Според която нападателят ще стане собственост на френските гиганти. Клубът не разкри подробностите на споразумението, но според съобщенията на италианските медии. Нейрасури ще получи 50 милиона евро, а други 7-8 милиона са определени като клауза. 4 от които са гарантирани.

През миналия сезон френският шампион Икарди (Икарди) даде заем на ПСЖ и дори спечели шампионата. В договора има клауза за изкупуване от 70 милиона евро, но двата клуба се ръкуват на по-ниска цена. Самият аржентинец започна работа с 10 милиона евро заплата до лятото на 2024 година.

Според Sky Sport Italia, сега договорът включва клауза, че ако французите продадат Eccati на друг италиански клуб, Франция трябва да плати на Inter Milan 15 милиона евро.

27-годишният Икарди придоби Милан от Сампдория за 13 милиона евро преди седем сезона, като по този начин консолидира силата на клуба. Той вкара 124 гола в 219 мача в Интер Милан, но загуби доверието на почти всички в клуба поради куп скандали. Сериозното притеснение е, че поради коронавируса, количеството отклонения ще бъде силно намалено на предстоящия летен пазар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *